Leonie Reijnen

praktijkhouder/logopedist

Mijn naam is Leonie Reijnen. Sinds juli 1995 ben ik werkzaam als logopedist in een vrijgevestigde praktijk. In 2006 ben ik gestart als praktijkhoudster van een logopediepraktijk in Bergharen, wat ik combineerde met het werken binnen Logopediepraktijk Wijchen. In oktober 2015 heb ik deze praktijk aan de Vijverlaan in Wijchen overgenomen en samengevoegd met de praktijk in Bergharen. Met de vestiging in MFA Noorderlicht hebben we inmiddels dus drie mooie multidisciplinaire locaties waar we de logopedische behandelingen kunnen uitvoeren. Als het nodig/wenselijk is, kunnen wij ook behandelingen bij u thuis verzorgen.

Wat voorop staat in mijn werk als praktijkhouder is ervoor te zorgen dat er een fijne werksfeer is, zodat ieder teamlid zijn eigen talent en kwaliteit kan ontwikkelen en inzetten om de behandeling van u/uw kind zo plezierig en succesvol mogelijk te laten verlopen.

Mijn werk bestaat voornamelijk uit het behandelen van logopedische problemen bij (jonge) kinderen en daarbij ben ik altijd op zoek naar hun talenten en mogelijkheden. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het geven van OMFT (oromyofunctionele therapie), gericht op het behandelen van afwijkende mondgewoonten/afwijkend slikken en het herstellen van het evenwicht in de spieren in en rondom je mond. Hierbij is vaak sprake van samenwerking met tandartsen en orthodontisten.

leonie@logopediewijchen.nl