Daphne Fortmann

logopedist

Mijn naam is Daphne Fortmann. In 2016 ben ik gestart met de opleiding Logopedie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, vanwege mijn passie voor kinderen en de daarbij horende spraak-taalontwikkeling.

Onlangs heb ik mijn diploma mogen ontvangen en sinds augustus 2020 ben ik werkzaam bij logopediepraktijk Wijchen. In de praktijk behandel ik voornamelijk logopedische problemen bij (jonge) kinderen. Ik vind het erg leuk om kinderen (en ouders) te begeleiden en te coachen, om samen aan nieuwe doelen te werken. Bij kinderen doe ik dit vooral op een creatieve manier, waardoor ik zelf ook veel plezier en voldoening uit mijn werk haal.
Vanwege mijn passie voor kinderen en interesse in de spraak-taalontwikkeling studeer ik aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daar volg ik de master Toegepaste Taalwetenschappen met als doel mijn kennis op het gebied van dyslexie, taal- en gehoorstoornissen te vergroten.

daphne@logopediewijchen.nl

Onze praktijk werkt samen aan een multidisciplinaire aanpak voor (long)revalidatie na COVID-19 met therapeuten in het Leefstijlcentrum Wijchen Gezond, gevestigd op Passedwarsstraat 69C te Wijchen. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.