Over ons

Logopediepraktijk Wijchen is gevestigd in het Gezondheidscentrum Vijverlaan in Wijchen. We beschikken daar over drie behandelkamers.

In oktober 2015 is Logopediepraktijk Wijchen samengevoegd met Logopediepraktijk Bergharen, die is gevestigd in het Kulturhus ‘De Zandloper’ te Bergharen. Daarnaast hebben wij ook een vestiging in MFA Noorderlicht. Met deze drie locaties, allen in een multidisciplinaire omgeving, kunnen wij garant staan voor optimale logopedische zorg.

Logopediepraktijk Wijchen bestaat uit een team van veelal ervaren all-round logopedisten. Door middel van gerichte bij- en nascholing zijn er ook specialismen ontstaan. Door onze kennis en ervaring intern te delen zijn wij uitstekend uitgerust om te helpen bij een breed scala aan problemen. U kunt hierbij denken aan problemen op het gebied van taal, spraak, adem, stem, gehoor en auditieve verwerking. Ook het behandelen van problemen op het gebied van eten en drinken bij jonge kinderen (prelogopedie), problemen op het gebied van eten en drinken als gevolg van neurologische problemen, het behandelen van patiënten met een beperking behoren ook tot onze specialisatie.